Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Workshop positieve gezondheid

Begin

22-02-2022 om 13:30

Einde

22-02-2022 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

udenseweg 6, Uden

Positieve Gezondheid is een nieuwe manier van kijken naar de gezondheid die meer oplevert. Waarbij de aandacht is gericht op mensen zelf, op veerkracht en op wat jouw leven betekenisvol maakt. In deze workshop geven we uitleg over de theorie en oefenen we met het invullen van het spinnenweb.

Gratis workshop positieve gezondheid voor mensen die aan eigen herstel, ontwikkeling en ontplooiing willen werken.

Elke 2e dinsdag van de maand biedt Gewoon Herstel de workshop positieve gezondheid aan. Gewoon Herstel vindt het belangrijk dat alle mensen de kans krijgen om zelf aan hun gezondheid te werken. Een gezondheid waar niet jouw beperkingen en kwetsbaarheden centraal staan, maar jouw eigen kracht en het ontwikkelen van jouw mogelijkheden.

Positieve Gezondheid is een nieuwe manier van kijken naar de gezondheid die meer oplevert. Waarbij de aandacht is gericht op mensen zelf, op veerkracht en op wat jouw leven betekenisvol maakt. In deze workshop geven we uitleg over de theorie en oefenen we met het invullen van het spinnenweb. Dit is een werkvorm om verschillende kanten van jouw gezondheid in kaart te brengen. Hieruit kunnen doelen voort komen waarmee je aan de slag kan. 

Wil jij meer weten over positieve gezondheid? Kom naar de workshop op 22 februari van 13:30u tot 15:00u. Ontdek waar er voor jou nog winst te halen is en hoe je dat kan gaan doen!

Meld je aan via contact@gewoonherstel.nl of bel naar 0413- 851511.

Gewoon Herstel is een ontmoetingsplaats aan de Udenseweg 4 in Uden waar verhalen welkom zijn en gedeeld worden. Kom mensen ontmoeten en mee doen aan activiteiten en cursussen of organiseer zelf activiteiten gericht op herstel, ontwikkeling en ontplooiing.

Houd de berichten op onze Facebook- en LinkedInpagina in de gaten om te ontdekken hoe je nog meer kan meedoen.

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen