Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Pitch je project bij een financier!

Begin

11-02-2022 om 15:00

Einde

11-02-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Op zoek naar financiering voor je burgercollectief? CollectieveKracht organiseert 11 februari tussen 15.00 en 16.00 uur een (online) financiële markt waar burgercollectieven en vertegenwoordigers van financiële instellingen dringende kwesties één op één met elkaar bespreken.

Op zoek naar financiering voor je burgercollectief? CollectieveKracht organiseert 11 februari tussen 15.00 en 16.00 uur een (online) financiële markt waar burgercollectieven en vertegenwoordigers van financiële instellingen dringende kwesties één op één met elkaar bespreken. Heb jij een goed plan maar nog geen financiering? Kom dan je ideeën pitchen. Vertegenwoordigers van ABN AMRO Bank N.V.RabobankKNHM foundation en Stichting DOEN en MAEX staan paraat om naar je te luisteren en mee te denken over financieringsmogelijkheden. Aanmelden voor deze één-op-één-sessies is verplicht en kan via https://edu.nl/8wbn7

De financiële markt op 11 februari is niet het enige dat CollectieveKracht interessant maakt voor burgercollectieven. Ook na 11 februari zetten financiers zich via het platform in om burgercollectieven verder te helpen. Daarnaast is er een brede groep wetenschappers, vertegenwoordigers van overheden en van netwerkorganisaties bij het platform aangesloten. Wil je weten wat CollectieveKracht voor jouw burgercollectief kan betekenen? Kijk op www.collectievekracht.eu of schrijf je in voor meer informatie of aanmelding voor de feestelijke lancering van het platform (11 februari 13:00-16:00) via https://edu.nl/8wbn7.

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen