Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Netwerkbijeenkomst Financiering & Zorgzame Gemeenschappen

Begin

11-02-2022 om 09:15

Einde

11-02-2022 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Refugee Team, Spoorlaan 420 in Tilburg

Graag nodigt Stérk.Brabant je uit voor onze netwerkbijeenkomst! Ontmoet andere communityleden die zich in Midden-Brabant of elders in Brabant inzetten voor een bepaald thema.

Financiering en zorgzame gemeenschappen

Workshop creatieve manieren om je sociale onderneming te financieren. 
Van verdienmodel tot impact financiering.

Het ontwikkelen van vernieuwende concepten met maatschappelijke impact kost tijd en geld, maar soms valt het niet mee om samenwerkingspartners of opdrachtgevers te overtuigen van de toegevoegde waarde. Hoe kun je je verdienmodel zo opbouwen dat sociale financiers jouw missie ondersteunen, zodat je jouw idee kunt laten groeien tot een volwaardig bedrijf? En welke financieringsvormen kunnen daarbij helpen? Martijn Berghman (directeur van Refugee Team) en Stijn van Kreij (founder van Butterfly Effect) delen hun ervaringen in het betrekken van impact financiers.

Het verhaal van Creabitat

Boudewijn Tooren is een van de drie oprichters van cooperatie creabitat. In wat voor wereld zouden we leven, als we met alle kennis, kunde, ervaringen, dromen en maatschappelijke uitdagingen van vandaag, helemaal opnieuw zouden beginnen? Als we met dit alles in ons achterhoofd, samen met aanpakkers, denkers, ontwikkelaars, doeners en veranderaars zouden tekenen aan een nieuwe samenleving. Wat zie je dan voor je? Boudewijn neemt je mee in wat creabitat voor zich ziet en hoe ze dat willen gaan realiseren. 

Het verhaal van Boefjes & Barista's

Carlijn van den Berge is oprichter van Boefjes & Barista's. Ze is de winnaar van de IGNITE Award 2021! Carlijn deelt haar geleerde lessen van de afgelopen jaren die o.a. hebben geleid tot succesvolle fondsenwervingen.

Mochten de corona maatregelen het niet toelaten om de sessie op 11 februari op locatie te houden dan wordt de sessie verplaatst naar een andere datum en ontvangen de deelnemers hiervan een bericht.

Klik hier om je aan te melden. 

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen