Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Speedmeet: stagiaires van de opleiding Social Work

Begin

19-01-2022 om 09:00

Einde

19-01-2022 om 13:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Avans Hogeschool, Atrium, Den Bosch

Heeft uw organisatie plek voor 1 of meerdere stagiaires van de opleiding Social Work? Zij komen graag uw organisatie een (school)jaar lang versterken. En wie weet worden zij na de opleiding uw toekomstige collega’s!

De academie voor Sociale Studies te 's Hertogenbosch (ASH) organiseert op woensdagochtend 19 januari een SPEEDMEET voor 90 organisaties en ruim 300 2e jaars studenten Social Work. Tijdens de speedmeet maakt u kennis met onze 2e jaars studenten die op zoek zijn naar een jaarstage. Deze studenten gaan in september 2022 starten met hun stageperiode. Zij zijn op zoek naar een mooie plek voor 10 maanden waar zij 4 dagen per week terecht kunnen.

Elke organisatie krijgt een eigen statafel in het Atrium van het schoolgebouw. De ochtend bestaat uit 10 speedmeetrondes, iedere ronde duurt 15 minuten waarbij u per ronde 1 of 2 studenten kunt ontmoeten. De studenten hebben vooraf een keuze kunnen maken aan welke speedmeets zij willen deelnemen.

We sluiten de ochtend af met een lekkere lunch waarbij u kunt netwerken met docenten en collega's uit het werkveld. Dit is geen verplicht onderdeel van de speedmeet. U kunt uw wensen kenbaar maken via de aanmeldtool.

Wilt u met uw organisatie aanwezig zijn op dit evenement? Wij zien uw aanmelding graag tegemoet en hopelijk kunnen we elkaar in januari ontmoeten op de Onderwijsboulevard! Mochten de maatregelen onverhoopt aangescherpt worden dan maken we er een online evenement van. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar praktijkbureau.ash@avans.nl

Met vriendelijke groeten,

Docententeam ASH

 

AANMELDEN

Wilt u met uw organisatie aanwezig zijn op dit evenement? U kunt zich tot uiterlijk 26 november aanmelden. Doe dit snel, want er is ruimte voor maximaal 90 bedrijven. Deelname aan de speedmeet is gratis. De mogelijkheid bestaat dat er meer aanmeldingen zijn, dan dat wij plaatsen kunnen bieden. Een eventuele selectie van bedrijven zal plaatsvinden op basis van aansluiting bij onze studenten. U wordt hierover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Klik hier om u aan te melden. 

PROGRAMMA

09.00  uur   inloop

09.30  uur   start 1e ronde speedmeet

12.15  uur   laatste ronde speedmeet

12.30  uur   netwerklunch

13.30  uur   einde

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen