Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

IN DIALOOG: Jonge Mantelzorgers

Begin

16-11-2021 om 15:30

Einde

16-11-2021 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Jongerencentrum V39 te Tilburg en Online

Tijdens deze interactieve dialoogsessie gaan we met elkaar in gesprek over de rol van beroepskrachten in het signaleren en ondersteunen van jonge mantelzorgers.

Het vertrekpunt zijn de ervaringen en behoeftes van de aanwezige jonge mantelzorgers. Dit doen we aan de hand van de volgende thema´s: hulp (over de vloer), school, vrije tijd en identiteit.

 

Voor wie?

IN DIALOOG is voor iedereen die (in)direct werkt met jonge mantelzorgers. Voor beroepskrachten (school, hulpverlening, WMO, welzijn, verenigingsleven etc.) die zich al inzetten voor jonge mantelzorgers, maar ook voor diegene die dit (nog) niet doen. Doel van de middag is om naar de verhalen van jonge mantelzorgers te luisteren, in gesprek te gaan met elkaar, ervaringen te delen en van elkaar te leren (do’s en dont’s). 

 

BRIZ x ContourdeTwern Tilburg

IN DIALOOG is een initiatief van de Brabantse Raad voor Informele Zorg (BRIZ).

BRIZ komt op voor de belangen van de Brabantse mantelzorger en zet in op extra aandacht en bewustwording voor de jonge mantelzorger, in eerste instantie in de regio BreBurg (het gebied om en tussen Breda en Tilburg). 

Samen met ContourdeTwern Tilburg is deze dialoogbijeenkomst tot stand gekomen. 

 

U ontvangt deze uitnodiging omdat u behoort tot de doelgroep professionals zoals boven beschreven én we zeker weten dat u, na het lezen van deze tekst, een belangrijke sleutelfiguur bent tot andere professionals die hierbij aanwezig zouden moeten zijn. De oproep aan u is dan ook: zegt het voort, of in dit geval: zet deze uitnodiging door!  

 

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande link of via de QR-code op de uitnodiging. U ontvangt uiterlijk 12 november een bevestiging van uw aanmelding.

AANMELDEN? Klik hier. 

 

Maatregelen COVID-19

Voor onze bijeenkomst vragen wij alle deelnemers, die fysiek op locatie deelnemen, een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst. Dit toegangsbewijs kunt u via de CoronaCheck-app of coronacheck.nl aanmaken met:

  • Een vaccinatiebewijs
  • Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud van een van de Testen voor Toegang testlocaties
  • Een  herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud

Voor met informatie over het Testen voor toegang en het maken van een testafspraak verwijzen we u graag naar www.testenvoortoegang.nl

 

De bijeenkomst is ook online te volgen.

Dit is een event van Vanzelfsprekend.

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen