Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Foodnotes: Een gezellig diner, wie neem jij mee? Regio Zuidoost-Brabant

Begin

24-11-2021 om 17:00

Einde

24-11-2021 om 18:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Regio Zuidoost-Brabant | Helmond

Communityleden van Stérk.Brabant zetten zich continu in voor een Levendig Brabant. Is daarom deze uitnodiging geschikt voor jou?

Zet organiseert in opdracht van de provincie Noord-Brabant in vier Brabantse regio’s FoodNotes. Het provinciebestuur wil een vitaal en gezond Brabant waar het prettig wonen, werken en leven is voor iedereen. Belangrijke voorwaarden voor dit Levendig Brabant zijn een zichtbaar en beleefbaar erfgoed, een rijk cultureel en sportief leven en volop mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding.

Dit is een oproep voor groepjes vrienden, collega’s of familie. Zet organiseert in opdracht van de provincie Noord-Brabant in vier Brabantse regio’s FoodNotes.

Tijdens een etentje gaan we met elkaar in gesprek over wat jullie bezighoudt in je vrije tijd, als eerste verkenning voor het programma Levendig Brabant. Wat doe je graag en vooral waarom?

Om daar wat dieper op in te gaan, serveren we bij elke gang een passende vraag. Het enige wat jullie hoeven te doen is lekker aanschuiven en jezelf vrij uiten; wat we noteren verwerken we anoniem. Samen maken we er een gezellige avond van! De Foodnotes vinden in vier regio's plaats, op vier verschillende data:

Regio Midden-Brabant | Tilburg | dinsdag 16 november
Regio Noordoost-Brabant | Veghel | donderdag 18 november
Regio West-Brabant | Hoeven | maandag 22 november
Regio Zuidoost-Brabant | Helmond | woensdag 24 november

Per groep regelt één persoon de inschrijving. Deze checkt vooraf of iedereen kan op de gekozen datum. De ‘starttijd’ mag je zelf vastleggen, tussen 17.00 en 18.30 uur, voor een maaltijdprogramma van 2 tot 2,5 uur. Inschrijven is alleen mogelijk in de regio waar jij woont. Alle locaties zijn toegankelijk. SCHRIJF JE GROEP IN VÓÓR 1 NOVEMBER!

Geef je gezelschap van 4 tot 6 personen op voor FoodNotes in jullie regio! Inschrijven kan tot uiterlijk 31 oktober. We hebben per avond een beperkt aantal tafels beschikbaar. Op 1 november hoor je of jullie daadwerkelijk kunnen aanschuiven en ontvang je de exacte locatie gegevens. Deelname is gratis (fooi voor de bediening mag natuurlijk wel!). 

KLIK HIER OM JOUW GROEP AAN TE MELDEN. 

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen