Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Circulaire netwerkmiddag

Begin

01-11-2021 om 15:15

Einde

01-11-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Parels | Houtmarktpassage 33 | Breda

Kom in contact met gelijkgestemden onder het genot van een hapje en drankje, leg je uitdagingen aan anderen voor en luister naar de verhalen van een aantal duurzame ondernemers uit het Ecosysteem van Breda Circulair.

We nodigen je van harte uit voor onze circulaire netwerkmiddag bij Parels in Breda op 1 november vanaf 15:30 uur

Programma:

15:15 uur         Inloop

15:30 uur        We heten je welkom bij deze eerste fysieke bijeenkomst sinds lange tijd!

15:45 uur        Onze inspirerende sprekers vertellen je alles over hun duurzame/circulaire bedrijf, idee of initiatief.

16:20 uur        We bespreken een aantal stellingen en discussiepunten die vast en zeker leiden tot interessante gesprekken.

17:00 uur        Tijd om te netwerken! En natuurlijk om te genieten van een lekker drankje en de heerlijke biologische hapjes van Catering PIEN.

 

Meld je hier aan voor de circulaire netwerkbijeenkomst!

 

Sprekers:

  • De kledingindustrie is verschrikkelijk vervuilend, dat weten we inmiddels allemaal. Again and Again is een jong fashion merk en doet hier wat aan! Zij maken hun mode van 100% circulaire textiel. Ze recyclen oud textiel om er weer nieuwe kleding van te maken, zonder chemicaliën te gebruiken. Met een fabriek en kantoor in Etten-Leur, zijn zij stap voor stap al hun duurzame idealen aan het vervullen; van volledig herbruikbare textiel tot aan een minimale CO2 voetafdruk. Op 1 november vertellen zij ons alles over de misstanden in de kledingindustrie, maar leggen zij vooral de nadruk op hoe het beter kan

 

“Alle neuzen moeten dezelfde kant op om een circulaire economie te laten draaien” | Kiki van der Horst – Again And Again

 

  • Saskia Kitzmann-Vreede is interieurarchitect en wil de wereld met haar ontwerpbureau Loover graag een stukje mooier maken, maar ook mooier achterlaten voor toekomstige generaties. Mens en milieu staan daarom centraal in haar ontwerpen. Ze wil mensen een goed gevoel geven in de ruimte waarin ze zich bevinden, maar tegelijkertijd bouwen op een manier die zo min mogelijk energie en grondstof verspilt en zo veel mogelijk waarde behoudt in materialen (en vastgoed). Hoe zij dat in de praktijk aanpakt, daar vertelt ze je op 1 november graag meer over.

 

“Het welzijn van de mensen, de ruimtegebruikers, is het uitgangspunt in mijn ontwerpen. Ik creëer ruimtes waarin je jezelf kan zijn en die gebouwd zijn met respect voor het milieu” | Saskia Kitzmann – Vreede – Loover

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. 

Dit is een event van Breda Circulair.

 

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen