Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Digitaal Onderonsje Corona Herstelfondsen

Begin

22-09-2021 om 10:00

Einde

22-09-2021 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Nu de samenleving steeds verder opengaat en de ene na de andere steunmaatregel voor maatschappelijke organisaties en bedrijven verdwijnt, zijn er steeds meer fondsen die zich richten op maatschappelijk herstel. Tijd voor een Digitaal Onderonsje Corona Herstelfondsen!

Nu de samenleving steeds verder opengaat en de ene na de andere steunmaatregel voor maatschappelijke organisaties en bedrijven verdwijnt, zijn er steeds meer fondsen die zich richten op maatschappelijk herstel.

De coronacrisis laat zijn sporen na in de samenleving en onder kwetsbare groepen. Tegelijkertijd zijn er tal van innovatieve initiatieven gestart tijdens de pandemie, die nu op zoek moeten naar middelen en manieren om te kunnen blijven bestaan.

Communitylid Martijn: 'Omdat ik de laatste tijd regelmatig vragen krijg over welke herstelregelingen er bij bekende en minder bekende Nederlandse fondsen bestaan, en waar maatschappelijke initiatieven allemaal terechtkunnen, organiseer ik hierover op woensdag 22 september van 10:00 - 11:00 uur een Digitaal Onderonsje!'

Deze korte informele benen-op-tafel-sessie is bedoeld voor ondersteuners van lokale initiatieven uit het hele land. Martijn: 'Tijdens de sessie zal ik een overzicht geven van nu lopende en aankomende regelingen die interessant zijn voor maatschappelijke organisaties en bewonersinitiatief. Ook kunnen we met elkaar van gedachten wisselen over nut en noodzaak van zulke regelingen. Voel je van harte uitgenodigd om mee te doen!'

Aan de sessie zijn geen kosten verbonden, maar aanmelden is wel nodig. Dat kan via een mail aan Martijn. Je ontvangt dan aanvullende informatie en de Teamslink.

Mail Martijn Arnoldus en doe mee op 22 september

Bekijk ook eens de workshop 'Vrienden van… en andere duurzame financieringsrelaties', die Martijn op aanvraag verzorgt. Dit najaar in elk geval nog in Amsterdam-Oost, Haarlem en Lelystad.
 

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen