Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

VABIMPULS - Dynamiek op het Brabantse platteland

Begin

21-10-2021 om 14:00

Einde

21-10-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

VABIMPULS stimuleert de beweging in het landelijk gebied en organiseert hiervoor workshops op locatie, voor ontmoeting en uitwisseling van informatie.

Een actieve middag voor bestuurders en ambtelijke medewerkers, beleidsmakers, adviseurs, deskundigen, specialisten en belangstellenden.

In de afgelopen vier jaar heeft VABIMPULS ruim 650 initiatiefnemers ondersteund in hun toekomstkeuzes. Bij een groot aantal hiervan blijven we betrokken en ook met nieuwe aanvragen gaan we aan de slag.

Op 15 juli vond een zeer inspirerend VABIMPULS Event plaats. Opgedane ervaringen van bijna 4 jaar ondersteuning en begeleiding van ruim 650 initiatiefnemers werden tijdens deze bijeenkomst online gedeeld. Hiermee stimuleert VABIMPULS beweging in het landelijk gebied.

Als vervolg hierop is er op 21 oktober een programma met verdiepende workshops waarin ontmoeting en uitwisseling letterlijk centraal staan. Je kunt daarbij kiezen uit een aantal workshops. Ook is er alle ruimte voor kennismaken, vragen stellen, ervaringen delen, jouw mening geven en netwerken.

Locatie: EIGENTIJDSERF, Spreeuwelsedijk 9, 5091 KS Westelbeers

Lees meer en meld je aan

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen