Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Zicht op impact traject

Begin

16-09-2021 om 13:30

Einde

16-09-2021 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online of Provinciehuis Noord-Brabant in Den Bosch

Wil je aan de slag met het vergroten van jouw maatschappelijke impact, maar kan je nog wel wat hulp gebruiken? Neem dan deel aan het coachingstraject van Zorgbelang Brabant | Zeeland.

Zorgbelang Brabant helpt bij het onderbouwen van jouw verhaal 

Je weet zeker dat je met jouw initiatief of de activiteiten die je onderneemt mensen daadwerkelijk helpt. Jij ziet namelijk dat je met jouw initiatief een verschil maakt. Niet alleen bij de burgers of cliënten op wie jouw initiatief zich richt, maar ook overheidsinstanties of zorgorganisaties zijn geholpen met jouw aanpak. Denk bijvoorbeeld aan besparingen op de zorguitgaven of het eerder signaleren van problemen. 

Dat is voor jou heel logisch, maar is dat ook zo logisch voor de (toekomstige) financier van jouw project? Voor je ambassadeurs of je samenwerkingspartners? En kun je jouw toegevoegde waarde ook daadwerkelijk onderbouwen? Zorgbelang Brabant | Zeeland geeft je handvatten om jouw unieke meerwaarde in kaart te brengen en dit ook kenbaar te maken aan anderen. 

Hulp bij het versterken van jouw strategie 

Wij gaan samen met jou op zoek naar wat werkt voor jullie specifieke praktijk en doelgroep, en waarom juist dit werkt. Ook kijken wij samen naar wat maakt dat iets niet werkt. Wij denken samen met jou na over de door jou gekozen aanpak, en waar nodig kijken wij hoe wij deze aanpak kunnen verbeteren of bijsturen. En hoe je dit goed kunt evalueren. Hiermee helpen wij je om focus aan te brengen in je werkzaamheden en om daarmee zoveel mogelijk positieve effecten te realiseren. 

Wil je aan de slag met het vergroten van jouw maatschappelijke impact, maar kan je nog wel wat hulp gebruiken? Neem dan deel aan ons coachingstraject. 

Coachingstraject 

In een reeks van drie workshops helpen wij je de eerste stappen te zetten om jouw maatschappelijke missie te behalen. Aan de hand van drie workshops en coachingsmomenten van begeleiders van Zorgbelang Brabant | Zeeland brengen wij de effecten van jouw project in kaart. Dit geven wij weer in de vorm van een impactkaart. Wij organiseren een gesprek met alle betrokkenen rondom jouw initiatief en toetsen samen of jouw verhaal klopt.  

Wij onderzoeken waar eventuele gaten zitten in jouw aanpak en waar je mee aan de slag moet om jouw strategie en verhaal nog steviger te maken. In een adviesgesprek maken wij inzichtelijk welke informatie je nodig hebt, hoe je de informatie kan verzamelen en hoe je deze analyseert, zodat je weet of je de gewenste verandering hebt gerealiseerd. 

Het hele traject heeft een doorlooptijd van ongeveer 3-4 maanden. Tijdens deze periode verwachten we van uw organisatie dat er capaciteit wordt vrijgemaakt voor het maken van de opdrachten en het deelnemen aan sessies (3 dagdelen). Elk initiatief wordt begeleid door professionals van Zorgbelang Brabant. 

Als je je aanmeldt dan is dit voor alle 3 de sessies:

  • Workshop 1 donderdag 16 september 13:30-16:30
  • Workshop 2 donderdag 14 oktober 13:30-16:30
  • Workshop 3 donderdag 25 november 13:30-16:30

Klik hier om je aan te melden. 

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen