Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

VAB Impuls: Dynamiek op het Brabantse Platteland

Begin

15-07-2021 om 10:00

Einde

15-07-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Stoppen, gestopt, doorgaan of omschakelen? De keuzes voor de toekomst van leegstaande of actieve agrarische bedrijven hebben grote impact op uw leefomgeving, bedrijfsvoering, familie.

Het zijn vaak ingrijpende processen waar VABIMPULS samen met eigenaren, gemeenten en provincie inmiddels al 4 jaar mee bezig is. Sluit aan bij de online ontmoeting op 15 juli waar het vooral draait om de transitiekansen op het platteland.

Beleidsprocessen, financiën en zeker ook emoties zijn van invloed op te maken keuzes, evenals goede ondersteuning, begeleiding en inspirerende voorbeelden. Tijdens het evenement worden dan ook vooral informatie, inspiratie, leerpunten en handvatten gedeeld. Centraal staan inspirerende gesprekken en interactie over de dynamiek tussen mogelijkheden, belemmeringen en ervaringen. 

Praktische gegevens

  • Datum: 15 juli 2021 van 10.00 – 12.00 uur
  • Locatie: online, vanuit eigen huis of kantoor
  • Voor wie: agrarische ondernemers, bestuurders, beleidsmakers, adviseurs, deskundigen, specialisten
  • Aanmelden: vul uw gegevens in op het aanmeldformulier en u ontvangt een persoonlijke uitnodiging

Wat kunt u verwachten?

Gespreksleider Richard Engelfriet ontvangt bijzondere gasten aan zijn gesprekstafel: landschapsarchitecte en Rijksadviseur voor de Fysieke Leefomgeving Jannemarie de Jonge, landbouweconoom Krijn Poppe en verschillende VAB-deskundigen. Ook Brabantse bestuurders komen aan het woord: gedeputeerde Erik Ronnes focust op de ruimtelijke ontwikkeling en gedeputeerde Elies Lemkes op de landbouwtransitie. Bioboerderij ’t Schop in Hilvarenbeek dient als sfeervolle studiolocatie voor de inspirerende en actieve bijeenkomst. Stel alle vragen die je wilt, gewoon aan je eigen keukentafel.

Behoefte aan inzoomen op de inhoud? Dat kan!

Er wordt ook alvast een tipje van de sluier opgelicht van een serie verdiepende VABIMPULS workshops die plaatsvinden op woensdag 15 september. Opnieuw voor agrarische ondernemers, bestuurders, beleidsmakers, adviseurs, deskundigen, specialisten en belangstellenden. Live en op locatie! (Uiteraard rekening houdend met de dan geldende coronamaatregelen). Hierbij staat letterlijk ontmoeting en uitwisseling centraal. U leert dan nóg meer over mogelijkheden, belemmeringen én het belang van doorzettingsvermogen. 

U krijgt handvatten voor een goed gesprek, een doordacht plan en hopelijk raakt u enthousiast van alle mooie initiatieven. Tijdens deze workshops is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en hoort u meer over de aanpak van de deskundigen en specialisten van VABIMPULS. Details over de inhoud van de workshops, locaties en wijze van aanmelden worden op 15 juli bekend gemaakt tijdens het online evenement.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. 

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen