Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Webinar: Energie voor Iedereen

Begin

24-06-2021 om 10:00

Einde

24-06-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Op donderdag 24 juni van 10.00 tot 12.00 uur organiseert de provincie, samen met gemeenten Bernheze, Breda, en Tilburg een webinar over het verduurzamen van woningen van huishoudens met een smalle beurs.

Voor wie

Voor professionals in de energietransitie (sociaal domein en energie-/duurzaamheidsdomein) welke aan de slag zijn of willen met het verduurzamen van woningen. Specifiek voor het verduurzamen van woningen van particuliere eigenaren en huurders in sociale woningbouw, beide met een smalle beurs.

Afwisselend programma

In een afwisselend programma krijgt u meer inzicht over hoe huishoudens met een smalle beurs te betrekken in de energietransitie. Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en deelsessies waar je 2 van kunt bijwonen.

Deelsessies:

  1. Gespikkeld bezit: hoe kan je met en voor eigenaren van ‘gespikkeld bezit’ aan de slag?
  2. Hoe raak je in gesprek met bewoners? En welke concrete inzichten haal je als gemeente daar uit, om de energietransitie vooruit te helpen.
  3. Hoe kan data je helpen om in de TVW en de WUP met een smalle beurs aan de slag te gaan?   

Aanmelden

Via het aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor het Webinar. Heeft u nog een onderwerp of vraagstuk die u graag behandeld wilt hebben, zet het dan in het aanmeldformulier.

Magazine EVI

Eind maart hebben gemeenten Bernheze, Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch, samen met de provincie en Enpuls, het magazine Energie voor Iedereen gepubliceerd. Hier kunt u alvast meer lezen over de geleerde lessen van 4 pilot-gemeenten.

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen