Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Hoe breng je de positieve impact op de ‘common good’ in beeld?

Begin

27-05-2021 om 19:30

Einde

27-05-2021 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Steeds meer mensen voelen verantwoordelijkheid voor een eerlijke en duurzame wereld, zoals verwoord in de Global Goals. Zij willen klant zijn bij en werken in organisaties en bedrijven die hieraan positief bijdragen en wonen in steden en regio’s die zich hierop voorstaan.

Organisaties/bedrijven en ook steden en regio’s herkennen deze toenemende vraag vanuit de samenleving en de wensen van de (potentiële) medewerkers, klanten en inwoners. De Common Good Balans biedt een instrument om ook de niet-financiële impact van de organisatie, het bedrijf en de gemeente in beeld te brengen. De Common Good Matrix maakt het integraal meten van impact (ecologisch, sociaal, economisch) mogelijk. Het biedt een waarden-gedreven organisatiescan en van daaruit de mogelijkheid om naar eigen inzichten gericht te sturen op verbeteringen in de relatie met alle stakeholders.

Ware Winst Brabant, de regionale hub in Noord-Brabant, biedt op 27 mei de kennismakingsworkshop aan van 19.30 – 21.00 uur. 

WWB presenteert de lessen van de peer review met 4 Brabantse organisaties /bedrijven (Baril Coatings, SNEW, Parktheater Eindhoven, Genoeg). Jullie gaan met elkaar in dialoog over de mogelijkheden en uitdagingen van het instrument. Als er interesse bestaat organiseert WWB vervolgens de verdieping in een nieuwe bijeenkomst.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen