Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Ontbijtsessie #1 Hoe je ‘gespikkeld bezit’ succesvol meeneemt in een wijkrenovatie

Begin

18-05-2021 om 08:00

Einde

18-05-2021 om 08:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Gemeenten en woningcorporaties nemen gespikkeld bezit (woningen met een particuliere eigenaar tussen huurwoningen) graag mee bij het verduurzamen van een wijk.

Ook omdat het eenheid in het straatbeeld creëert en sociale tweedeling voorkomt. Maar hoe doe je dat, gespikkeld bezit succesvol meenemen in een verduurzamingstraject?
 
Laat je deze ochtend inspireren door Nicolaas Veltman van Nicolaas’ Participaties en Cindy van den Bremen, social designer bij Zet. Zij verrijken je ontbijt met hun ervaringen in de Tilburgse Abdijbuurt, waar 75% (!) van het gespikkeld bezit zich aansloot bij de wijkrenovatie.

KICKSTART JE DAG MET EEN SCHEUT INSPIRATIE!

Hoe kunnen we íedereen laten meedoen aan de energietransitie? Dat heeft Zet samen met bewoners en andere stakeholders al experimenterend onderzocht binnen de pilot Energie voor Iedereen. Om de opgedane inzichten en lessen te delen organiseert de provincie Noord-Brabant een webinar op donderdag 24 juni. Als ‘warming up’ trakteren wij je alvast op belangrijke bevindingen vanuit onze specifieke rol en expertise: het betrekken van bewoners en hún perspectief bij de energietransitie. In drie korte online ontbijtsessies serveren we je concrete aanbevelingen, oplossingsrichtingen en tools. Zo laten wij zien wat de meerwaarde van social design kan zijn, terwijl jij rustig geniet van je ontbijtje.
 
We beginnen steeds klokslag om 8.00 uur en sluiten af om 8.30 uur, met voor de liefhebbers een korte uitloop om wat na te tafelen. Deelname is gratis.

Klik hier om je aan te melden voor sessie 1.

Onbijt met inspiratie events worden georganiseeerd door Wij zijn Zet. 

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen