Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Young Impactmakers | Landelijke Lancering

Begin

06-05-2021 om 17:00

Einde

06-05-2021 om 18:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Young Impactmakers breidt landelijk uit! Join de lancering en de landelijke community voor jong sociaal ondernemend Nederland. Young Impactmakers ondersteunt jonge gedreven mensen naar een impactvolle carrière middels leuke, inspirerende en laagdrempelige events.

Zo hebben wij de afgelopen 3 jaar al meer dan 2000 mensen naar een carrière met impact geholpen in Amsterdam en nu is het tijd om dat ook in Nijmegen, Den Haag, Eindhoven en Groningen te doen! En dat vieren we graag met jou op de landelijke YIM lancering! Dus wil jij graag (andere) Young Impactmakers ontmoeten? Of ben je nieuwsgierig naar een mogelijke (lokale) samenwerking? Meld je dan aan voor ons event! Wat kan je verwachten? - Leren van Jouri Schoemaker’s keynote (‘Beste Pitcher van NL’ & oprichter van Pieter Pot) - 5 breakout sessies met workshops & sprekers voor inspiratie & concrete impact tips! - Netwerken met tientallen andere young impactmakers.

Over Young Impactmakers & MDT Young Impactmakers (YIM) is dé landelijke community voor jong sociaal ondernemend Nederland. Middels een on- en offline community kunnen alle jongeren/jong volwassenen die positieve impact willen maken zelf actie ondernemen. Via YIM doen zij inspiratie en skills op in sociaal ondernemerschap, vergroten hun netwerk en maken deel uit van de community. Over Futureproof & MDT Futureproof en Young impactmakers is onderdeel van het actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd (MDT). MDT is de ontdekkingsreis voor jongeren naar de beste versie van henzelf. Een kans voor jongeren om hun talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. Hun persoonlijke ontwikkeling en vrijwillige inzet voor anderen maakt onze samenleving sterker. MDT brengt mensen met verschillende achtergronden en leeftijden dichter bij elkaar.

Klik hier om je aan te melden voor het event

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen