Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

De juiste organisaties en mensen in jouw netwerk

Begin

15-06-2021 om 13:30

Einde

15-06-2021 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Brabantlaan 1, Den Bosch

Als impactondernemer heb je een duidelijke focus: het vinden van een oplossing voor een maatschappelijk vraagstuk dat jou raakt. Je steekt er dan ook veel tijd en energie in en bent er als het ware dag en nacht mee bezig.

Het is écht jouw missie, maar soms kan het je ook slapeloze nachten opleveren. Want hoe pak je bepaalde zaken nu precies aan?

Weet je dat er mensen zijn die je daarmee kunnen helpen? Andere sociaal ondernemers, andere organisaties of deskundigen hebben juist die kennis en expertise die je verder kunnen helpen. Hoe handig zou het zijn als je zou kunnen samenwerken met deze mensen en je gebruik kunt maken van elkaars kennis en ervaring?

Wat gaan we doen?
In deze workshop leer je hoe je samenwerkingen aangaat en een netwerk kunt opbouwen met die organisaties en mensen die voor jouw organisatie van betekenis kunnen zijn en visa versa. Je leert wat de drie uitgangspunten van een goede samenwerking zijn. We kijken naar een aantal inspirerende voorbeelden. We gaan ook aan de slag om jouw eigen netwerk in kaart te brengen. Dat doen we aan de hand van een zogenaamde stakeholdermap. Tijdens de workshop wisselen we theorie af met praktische voorbeelden, je gaat zelf aan de slag en we spelen het spel ‘Het is net-werken’!

Voor wie?
Deze workshop is voor sociaal ondernemers en maatschappelijk initiatiefnemers.

Duur workshop
Deze workshop duurt 2 dagdelen. Je meldt je dan ook aan voor zowel 15 als 22 juni. 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen