Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

eHealth samen werkend maken

Begin

26-11-2020 om 15:15

Einde

26-11-2020 om 17:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online, via Zoom

In september was er de online bijeenkomst ‘Samen eHealth werkend te maken’ van Zorgbelang Brabant|Zeeland. Op donderdag 26 november 2020 is de volgende bijeenkomst over dit onderwerp gepland.

2020 is een bewogen jaar, waarop het Coronavirus een flinke stempel drukt. De druk op de zorg is hoog, reguliere zorg wordt afgeschaald en/of uitgesteld en digitale diensten worden versneld ingezet. Digitale vaardigheden zijn zowel voor zorgverleners als cliënten en patiënten belangrijker dan ooit. 

Zorgbelang: 'We vervolgen de bijeenkomst met het onderwijs en de zorg tijdens Corona; een student in opleiding tot zorgverlener vertelt ons over stage lopen in Coronatijd, en welke toegevoegde waarde je als student in zo’n periode kan hebben.

Natuurlijk zorgen we weer voor een voorbeeld uit de praktijk. Leendert de Gelder van OZOverbindzorg vertelt samen met zijn collega uit de wijkverpleging over de ervaringen met OZOverbindzorg in Helmond, oftewel over het nemen van eigen regie en het vormen van een netwerk van zorgverleners rondom een cliënt.

Aan het eind van de bijeenkomst gaan we het onderlinge gesprek graag aan over actuele thema’s rondom digitale zorg, zoals gezondheidsvaardigheden van cliënten.
We horen graag waar jij het over wil hebben, en of je dat plenair in het gemengde gezelschap bespreekt of juist met collega’s uit het zelfde zorgdomein.'

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar mruis@zorgbelang-brabant.nl. Stuur je daarbij vast een thema of stelling toe waar je het graag over wil hebben?


We zien je graag online op 26 november en kijken er naar uit om onze gezamenlijke ambitie voort te zetten!

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen