Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Purpose avond college

Begin

03-11-2020 om 18:00

Einde

03-11-2020 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online, via YouTube

De maatschappelijke uitdagingen die wij vandaag moeten aangaan worden steeds groter en complexer. Dit vraagt om creatieve out-of-the-box oplossingen en een nieuwe kijk op de huidige economie en werkvormen.

Steeds meer mensen beginnen zich te realiseren dat uitsluitend winst maken en oneindige groei niet meer de norm is. Het resultaat? Een continu groeiende community van gemotiveerde en vooruitdenkende mensen die aan een samenleving werken die gebaseerd is op welzijn, duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit. Zij vormen samen de betekeniseconomie.

Tijdens de Purpose Avondcolleges is het voor iedereen, van student tot zelfstandig ondernemer, mogelijk om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de betekeniseconomie. Je leert van succesvolle en inspirerende ondernemers die al jaren lang ervaring hebben opgedaan op het gebied van maatschappelijk ondernemen, de uitdagingen die daarbij komen kijken en ook tips en tools hoe je zelf aan de slag kan gaan om impact te maken.

De Purpose Avondcolleges is een initiatief van Samen in de regio en THRIVE Institute in Rotterdam, een ondernemende denktank en trusted third party op het snijvlak van publiek, privaat en persoonlijk. Samen met onze partners ontwikkelen we innovatieve trajecten voor een florerende organisatie én samenleving. Zo geven wij de toekomst vorm.

Het avondcollege is te volgen via de link van de livestream. Meepraten aan de actietafels gaat via Teams. Hiervoor ontvangen de geïnteresseerden een uitnodiging. Graag aanmelden via info@sameninderegio.nl.

YouTube link

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen