Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Online event Katherine Trebeck (BOF)

Begin

23-09-2020 om 12:45

Einde

23-09-2020 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

BOF organiseert op woensdag 23 september een online event met Katherine Trebeck. Ben jij erbij?

Brabant is onderdeel van de Trebeck Takes Over Holland Tour! Op 23 september houdt BOF, samen met THRIVE Institute en Academische Werkplaats 'Brede welvaart in de regio’, een online event met Katherine Trebeck, adviseur van de premier van Nieuw-Zeeland, inspirator en pleitbezorger voor een toekomstbestendige economie gericht op maatschappelijk en duurzaam welzijn.

Wie is Katherine Trebeck?

Een van de initiatiefnemers van WEAll (Wellbeing Economy Alliance) en grondlegger van een nieuw economisch gedachtegoed, waarbij de focus ligt op welzijn en niet enkel op welvaart. Ze is een van de drijvende krachten achter de transitie van een BBP (bruto binnenlands product) gedreven regering naar een welzijnsregering in Nieuw-Zeeland, IJsland, Schotland en Wales. Tijdens dit event wordt het gedachtegoed van the Economics of Wellbeing toegankelijk en toepasbaar gemaakt en juist daarmee maken we impact!

Ben jij er ook bij? Meld je dan hier aan.

Tijdens de (gecombineerd Engels/Nederlandse) meetup neemt Katherine ons mee in haar persoonlijke zoektocht naar een samenleving met brede welvaart voor iedereen. Ze vertelt ons over haar visie op de rol van de overheid, de kracht van ondernemers en het belang van samen al doende te leren om zo bij te dragen aan een "Economy of Wellbeing".

We hebben - ook in Brabant - nog flinke stappen te zetten bij het bouwen aan brede welvaart voor iedereen. Daarom gaan we in dit unieke online event ook samen aan de slag! We combineren de doe- en denkkracht van alle deelnemers en zetten samen onze tanden in een aantal prangende vraagstukken die Katherine ons meegeeft.
 

Programma

  • 12.45 uur: Klaarzetten thuisbezorgde lokale lunch en digitale inloop
  • 13.00 - 13.30 uur: Welkom, introductie en keynote van Katherine Trebeck (in het Engels)
  • 13.30 - 13.40 uur: Mogelijkheid tot LIVE vragen stellen
  • 13.40 - 14.10 uur: Break-out sessies (in het Nederlands)
  • 14.10 - 14.20 uur: Korte pauze
  • 14.20 - 14.55 uur: Interactieve & live talkshow over de resultaten van de break-out sessies met actieve inbreng van deelnemers en moderatoren (in het Nederlands). Aan het einde sluit Katherine weer aan om onze inzichten nog verder aan te scherpen.
  • 14.55 - 15.00 uur: Afronding

 

Aanmelden

Wil jij bij dit online event aanwezig zijn? Meld je dan nu aan vóór 21 september. Vanwege het interactieve karakter is het aantal plaatsen beperkt.
 

Mede namens Joks Janssen (Academische Werkplaats 'Brede welvaart in de regio') en Kees Klomp (THRIVE Institute).

Team Brabant Outcomes Fund 
BOF@brabant.nl 

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen