Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Intervisiesessie Betekenisvol Ondernemen - Joep Langen

Begin

08-10-2020 om 19:30

Einde

08-10-2020 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Met een groep gelijkgestemden ga je aan de slag onder leiding van sociaal ondernemer Joep Langen. Je wordt gechallenged en leert van en met elkaar.

De belangrijkste lessen, de grootste fuck-ups en concrete groeihandvatten voor jouw betekenisvolle onderneming. Maar ook delen waar jij tegenaan loopt en tips geven aan de andere sociaal ondernemers/initiatieven. Durf jij het aan? 

 

Over Joep Langen  
Nadat Joep in 2014 helemaal klaar was met zijn carrière als consultant in de energiesector, besloot hij het roer om te gooien. Samen met een compagnon startte hij Koeckebackers (https://koeckebackers.nl/). Je kent ze vast vanuit je eigen supermarkt!  

‘Inclusie’ 
“Hoe is het mogelijk dat zo veel jongvolwassenen thuis op de bank zitten, bulken van het talent, maar toch geen aansluiting kunnen vinden op de arbeidsmarkt?! Iedereen zou de kans moeten krijgen om mee te doen en zijn of haar dromen waar te maken.” Met die gedachte startte Joep na 5 jaar Koeckebackers ook nog De Betekenisbrouwerij (https://www.debetekenisbrouwerij.nl/). Hiermee helpt hij organisaties om meer betekenis te geven aan werk en talent.  

Het is alleen mogelijk om deel te nemen aan de intervisiesessie van 8 oktober als je ook op 17 september bij de inspiratiesessie aanwezig was. 

Data
Inspiratiesessie: Donderdag 17 september 2020, 19:30 - 21:30 uur
Intervisiesessie: Donderdag 8 oktober 2020, 19:30 - 21:30 uur

 

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen