Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Masterclass Sterke Communities

Begin

17-09-2020 om 15:00

Einde

17-09-2020 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online, via een livestream

Wat is cultuur en hoe werkt het? Hoe bouw je een sterke tribe en hoe begeleid je verandering? Tijdens de Masterclass Sterke Communities op 17 september neemt corporate antropoloog Walter Faaij je mee in de wereld van community building. Ga je mee op reis?

Stérk.Brabant, Provincie Noord-Brabant, Zet en Zorgbelang Brabant|Zeeland nodigen je uit om op zoek te gaan naar de essentie van cultuur. Dat doen we tijdens een livestream, met volop ruimte voor interactie. 

Proeftuin Sterke Communities

Sinds 2018 bouwen we in de proeftuin Sterke Communities aan een sterker Brabant. In deze masterclass neemt Walter ons mee naar de essentie van cultuur en het bouwen van sterke communities. Door antropologisch te kijken zie je meer, begrijp je je organisatie beter. Je gaat snappen waarom anderen doen wat ze doen en je ziet haarscherp wat er onder de waterlijn gebeurt. En zo kun je beter leiden, sturen, adviseren of faciliteren. 

Wij nodigen je uit om je oordeel tijdelijk uit te stellen. Jouw ‘normaal’ even te parkeren. Om in het ‘normaal’ van de ander te stappen, zodat je snapt waarom iemand doet wat ie doet. Familiebijeenkomsten zijn nooit meer hetzelfde. Proeftuinen trouwens ook niet. Antropologie maakt het vreemde vertrouwd en het vertrouwde vreemd. Wat het oplevert? Milde verwarring en nieuwe inzichten! 

Interactief event

Tijdens de Masterclass kun je vragen stellen via YouTube. Je hebt hiervoor een Google account nodig, dat kun je eventueel vooraf aanmaken. Aan de start van de livestream geven we een telefoonnummer zodat je ook via Whatsapp je vragen kunt stellen die Walter tijdens de Masterclass zal beantwoorden.

Tot de 17e!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:
Provincie Noord-Brabant
Stérk.Brabant
Zet | schakel naar sociaal resultaat
Zorgbelang Brabant|Zeeland

Ben jij erbij? Meld je dan aan zodat we je de link naar de livestream kunnen sturen.

AANMELDEN

Via onderstaande link kun je op 17 september deelnemen aan de Masterclass:
Klik hier om deel te nemen aan de Masterclass.

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen