Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Online netwerksessie Community Building

Begin

09-07-2020 om 13:00

Einde

09-07-2020 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Een community bouw je op basis van gemeenschappelijke doelen en ambities. Dat is ook het uitgangspunt bij Stérk.Brabant, waar we met elkaar willen bijdragen aan een sociaal, sterk en zelfredzaam Brabant. Maar hoe werkt dat voor jouw initiatief?

Tijdens de online netwerksessie Community Building gaan we graag met elkaar in gesprek.Community building is wederkerigheid en gedeeld verantwoordelijkheidsgevoel. Samen ergens aan willen werken. Maar hoe krijg je jouw doelgroep nog meer betrokken/verbonden en hoe creëer je commitment?  

Tijdens de online netwerksessie Community building praten we graag over het belang om ergens aan mee te doen. Mensen voelen zich immers betrokken als ze weten dat ze kunnen vinden wat ze zoeken. Dat het ze iets oplevert en dat ze zelf ook iets terug willen geven. Tijdens de netwerksessie wisselen we een uur lang met elkaar van gedachten over het bouwen van een sterke community. We gaan met elkaar in gesprek waarbij Nathalie Baas, Community manager Stérk.Brabant, je graag vertelt over de do’s en dont’s van het bouwen aan een sterke community.   

Wij hebben er vertrouwen in dat deze sessie je veel nieuwe inzichten brengt. Samen stérk! 

AANMELDEN

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen