Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Online Netwerkbijeenkomst: Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen

Begin

25-06-2020 om 15:00

Einde

25-06-2020 om 16:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via ZOOM

Deze online netwerkbijeenkomst is voor iedereen die niet alleen wil staan in het ondernemen. Mensen die op zoek zijn naar anderen die in mogelijkheden denken. Zie wat wel kan!

16 jaar geleden heb ik onbewust een keuze heb gemaakt die mijn hele leven heeft veranderd. De stap naar mijn eerste medewerker met een beperking was het begin van mijn avontuur als sociaal ondernemer. Daar was toen nog lang geen label voor. Het was hooguit raar.

In 2012 gooide ik het roer helemaal om. Vanaf toen heb ik alleen nog mensen met een beperking een kans gegeven in mijn bedrijf. Sinds dat moment ontvang ik iedere dag zoveel complimenten voor wat ik doe met mijn bedrijf en wat ik doe met mensen! Waarom? Ik zie mogelijkheden in mensen met een beperking en geef niet op!

Donderdag 25 juni om 15.00 uur organiseer ik een online netwerkbijeenkomst voor ondernemers die werken met mensen met een beperking. Het is speciaal voor mensen die inclusief denken, en die hun vragen en verhalen met elkaar willen delen. We maken gebruik van videobellen via Zoom. Hiervoor hoef je geen account aan te maken. Alleen het aantal plaatsen is beperkt. Heb jij interesse om aan deze online netwerkbijeenkomst deel te nemen?

Meld je aan!

Mijn visie en ervaringen deel ik graag met anderen, dus ook met jou!
Met hartelijke groet Marjolijn Daverveld

Je bent ook welkom in de besloten Facebook groep.

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen