Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Inspiratiesessies betekenisvol ondernemerschap - deel 1

Begin

25-05-2020 om 19:30

Einde

25-05-2020 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Van goed idee naar succesvol bedrijf, leren van een ervaren ondernemer. Gedurende twee inspiratiesessies neemt Joep je mee op zijn reis van betekenisvol ondernemerschap.

De belangrijkste lessen, de grootste fuck-ups en concrete groeihandvatten voor jouw betekenisvolle onderneming. Ook is er genoeg ruimte om jouw specifieke vragen en uitdagingen in te brengen. Durf jij het aan? 

Over Joep Langen  
Nadat Joep in 2014 helemaal klaar was met zijn carrière als consultant in de energiesector, besloot hij het roer om te gooien. Samen met een compagnon startte hij Koeckebackers (https://koeckebackers.nl/). Je kent ze vast vanuit je eigen supermarkt!  

‘Inclusie’ 
“Hoe is het mogelijk dat zo veel jongvolwassenen thuis op de bank zitten, bulken van het talent, maar toch geen aansluiting kunnen vinden op de arbeidsmarkt?! Iedereen zou de kans moeten krijgen om mee te doen en zijn of haar dromen waar te maken.” Met die gedachte startte Joep na 5 jaar Koeckebackers ook nog De Betekenisbrouwerij (https://www.debetekenisbrouwerij.nl/). Hiermee helpt hij organisaties om meer betekenis te geven aan werk en talent.  

AANMELDEN

Data
Deel 1: Maandag 25 mei 2020, 19:30 - 22:00 uur
Deel 2: Dinsdag 9 juni 2020, 19:30 - 21:30 uur

1  reacties

Amanda Schiltmans-Molter 19-05-20 om 13:10

Ik ben erbij! Ik heb me meteen ingeschreven! Altijd mooi om praktijkverhalen te horen en we hopen voor Stichting Statiegeld op Jeugd (SOJ) hiermee ons voordeel te doen. Tips & tricks maakt dat je sneller stappen kan zetten. Ik ben benieuwd wie ik nog meer ga ontmoeten! #zinin

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen