Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Crash Course Financiering van Impact - Tilburg

Begin

13-07-2021 om 13:00

Einde

13-07-2021 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tilburg

In de Crash Course Financiering van Impact leer je waar je op moet letten, hoe het snel uitdijende veld werkt van financiers en instrumenten die impact meewegen bij financiering, en hoe je een slimme financieringsstrategie opzet. Doe je mee op 13 juli in Tilburg?

Je bent sociaal ondernemer of maatschappelijk initiatiefnemer. Waar haal je het geld vandaan om een goede start te maken én om daarna door te groeien en/of te blijven bestaan? Welke financiers lopen er warm voor de impact die jij wil maken? En hoe telt die impact mee in besluiten over toekenningen van financiële bijdragen en investeringen?

Je ontdekt het allemaal tijdens deze cursus, die is opgebouwd uit een mix van werkvormen. Naast inleidingen zitten er werkvormen in waarbij je als deelnemers met elkaar actief aan de slag gaat. Er is volop ruimte om eigen vragen en casusmateriaal in te brengen.

Actietarief voor communityleden van Stérk.Brabant

Communityleden van Stérk.Brabant profiteren van een exclusieve korting van € 50,- op de kosten voor deze cursus. Dus heb jij jouw initiatief/ impactonderneming geregistreerd bij Stérk.Brabant en ben je lid? Geef dit dan aan bij je inschrijving. De korting wordt dan verrekend. 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN EN VOOR MEER INFO

De cursus is bedoeld voor sociale ondernemers, maatschappelijke initiatieven en andere impactgedreven ondernemingen en organisaties.

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen