Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Online sessie - Code Sociale Ondernemingen - Kennismakingssessie

Begin

27-05-2020 om 09:30

Einde

27-05-2020 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Digitale meetings

De corona-crisis brengt onzekerheid voor veel sociaal ondernemers. Het is onze overtuiging dat het bouwen aan de nieuwe economie en een stevige sector van sociaal ondernemerschap nu door moet gaan.

"Met  deze aanbieding hopen we ondernemers te helpen dit, samen met ons, te blijven doen."

KENNISMAKINGSSESSIE – 27 MEI 2020
Speciaal voor ondernemers die meer willen weten over de Code organiseren we een online kennismakingssessie waarin wij meer zullen vertellen over de achtergrond van de Code, wat de verschillende principes betekenen en hoe de Code voor jou werkt. Uiteraard is er alle gelegenheid om je eigen vragen te stellen. De kennismakingssessie vindt digitaal plaats op 27 mei van 09:30-11:00 uur.

KICKSTART DE CODE – 23 APRIL & 7 MEI 2020
Tijdens Kickstart de Code werken we in een kleine groep van circa 8 sociaal ondernemers aan jouw invulling van de Code-principes. In twee online sessies wisselen we af tussen korte plenaire introducties, zelfwerkzaamheid en peer-to-peer overleg met collega-ondernemers en Team Code. Op deze wijze werk je versneld toe naar een complete aanmelding. Voorwaarden voor deelname aan Kickstart de Code:

  • Je hebt een duidelijk uitgewerkte missie, visie en strategie;
  • Je bent een zelfstandige onderneming die haar inkomsten baseert op de levering van goederen en/of diensten;
  • Minimaal 50% van de omzet bestaat uit marktinkomsten.

1-OP-1 BEGELEIDINGSTRAJECT – APRIL T/M JUNI 2020
Wil jij aan de slag met je aanmelding voor de Code Sociale Ondernemingen, maar weet je niet goed waar te beginnen, of twijfel je of je in aanmerking komt? Dan is dit je kans! Team Code biedt dit voorjaar kosteloos 8 begeleidingstrajecten aan, waarbij collega’s Marijt Regts of Claudia Cuypers je op maat door de aanmelding gidsen. De aanbieding geldt voor de periode april t/m juni, waarna je aanmelding gereed staat voor de deadline van 6 juli. We maken hiervoor, tot wanneer het nodig is, gebruik van digitale meetings.

AANMELDEN?
Wil je meer informatie over een van bovenstaande events, of je aanmelden? Stuur dan een mail naar info@codesocialeondernemingen.nl.

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen